LVO Congres 2016
 
Informatie voor sponsoren
Voor dit jubileumcongres zal de LVO samenwerken met de organisaties van o.a. de NVT (Nederlandse Vereniging voor Traumatologie), NVLO (Nederlandse Vereniging van Leidinggevenden Operatieafdeling) en de NVEC (Nederlandse Vereniging voor Endoscopische Chirurgie). Zij zullen met hun specifieke onderwerpen verschillende themablokken binnen het programma vullen.

Door de opbouw van het programma met specialisatieblokken gaat de LVO mee met de ontwikkelingen in de operatieve zorg en de vraag en aanbod op de markt. Een dergelijk opgebouwd programma zal
naast de operatieassistent ook de specialismenoudsten, specialisten, arts assistenten en leidinggevenden OK motiveren om het LVO congres te bezoeken.

Gezien het thema van het komende congres “Young Professionals” zult u ook ervaren dat er meer inbreng zal zijn van de jonge operatieassistent; ook zijn zij betrokken geweest bij het invullen van het inhoudelijk programma. Zij zijn degenen die zich verdiepen in de nieuwste ontwikkelingen en wetenschappelijk onderzoeken, hun kennis moet gebruikt worden.

Uiteraard is er net als voorgaande jaren voldoende mogelijkheid om standruimte af te nemen. Maar U krijgt dit jaar meer voor hetzelfde tarief! Als u een stand boekt, krijgt u ook:

  • 4 x per jaar een congresnieuwsbrief: Congress Company zal 4 x per jaar een congresnieuwsbrief versturen met relevante congresinformatie. U wordt hier in genoemd en krijgt kans een doorlink aan te leveren.
  • Facebookpagina: er wordt een congrespagina aangemaakt op Facebook. Alle leden van de LVO worden gestimuleerd deze pagina te liken. Bedrijven krijgen de mogelijkheid hier, onder auspiciën van Congress Company en de LVO, berichten op te plaatsen.
  • Congressapp: er wordt een congresapplicatie gemaakt. Firma’s krijgen hier een vernoeming.

In vervolg op het succes van voorgaande jaren bieden we dit jaar wederom de mogelijkheid een innovation room / workshop af te nemen;

  • Er kunnen exclusieve (open) ruimtes op de expositie worden gecreëerd, gescheiden door een standbouw wand. U kunt deze ruimte gebruiken om tijdens het programma en in de pauzes een workshop te verzorgen of de laatste productontwikkelingen te tonen.
  • Naast de beschreven innovation room op de expositie is het tevens mogelijk een besloten workshop te organiseren.

Voor meer informatie hieromtrent en over de sponsor- en expositiemogelijkheden klikt U HIER.
Daarnaast kunt U contact opnemen met Bram Huntink van Congress Company, via sponsoring@congresscompany.com of T: 073 700 35 00.


Voor inhoudelijk informatie wat betreft sponsoring neemt u contact op met Monique van Eert (congrescommissie LVO Congres), via sponsoring@lvo.nl.