Voorjaarscongres NVvP 2019 (SM)
 
STANDINFORMATIE

Additionele wensen/vragen over inrichting
Indien u additionele zaken wenst te bestellen? MECC Exhibitor Services heeft speciaal voor exposanten een online pagina opgezet waarin u extra standmaterialen kunt bijboeken (electra, verlichting, meubilair e.d.).
 
Zo kunt u bijvoorbeeld op maat gemaakte doeken voor in de VJC Lounges bestellen via deze portal.
 
Door op de volgende link te klikken, komt u uit bij de Exhibitor Portal .
 
Heeft u vragen over de b.v. de inrichting van uw stand of over de locatie, dan kunt u contact opnemen met MECC Exhibitors Services via mhs@mecc.nl of +31 (0)43 38 38 383.

Vragen m.b.t. indeling/afmeting
Voor vragen met betrekking tot indeling, afmeting, op en afbouwtijden e.d. dient u contact op te nemen met Congress Company via sponsoring@congresscompany.com of via 073 - 700 3510.

Standbouw
De hoofdsponsoren zijn vrij hun stand zelf te ontwerpen en bouwen (na goedkeuring van de organisatie). Buiten de hoofdsponsorplekken wordt iedere standruimte voorzien van een scheidingswand van standaard standbouw, één stroompunt, en twee lichtpunten. De stand mag niet dicht gebouwd worden en transparantie is erg belangrijk. 


OP- EN AFBOUW & OVERIGE PRAKTISCHE INFORMATIE

Hieronder treft u alle informatie aan die u nodig heeft voor het opbouwen en inrichten van uw stand. Door de omvang van dit congres wordt met diverse partijen samengewerkt. Onderstaand vindt u een uitleg.

Let op: het MECC maakt gebruik van een eigen leverancier van goederen.

Standbemanning
Klinkhamer Group is verantwoordelijk voor het registreren van de standbemanning voor het Voorjaarscongres NVvP 2019. Onderstaand treft u de link naar de registratiemodule.
Heeft u vragen over de registratie van uw standbemanning, dan kunt contact opnemen met:

Klinkhamer Group
043-362 70 08

Het is niet mogelijk op de dag zelf standbemanning te wisselen. Het is voor ons als congresbureau helaas niet mogelijk om te controleren of de afgewisselde bemanning de exporuimte verlaat of deelneemt aan het programma. Om die reden zij wij genoodzaakt alle vormen van standbemanning, ongeacht de duur van aanwezigheid, te verrekenen.

Bestellen extra standmateriaal  
MECC Exhibitor Services heeft speciaal voor exposanten een online pagina opgezet waarin u extra standmaterialen kunt bijboeken. Denk hierbij aan koffiezetapparaten, stroom aansluitingen, krukken, statafels e.d..

MECC Hotel Services
In samenwerking met de organisatie plaatst MECC Hotel Services opties in verschillende hotels in Maastricht tegen concurrerende prijzen. Deze service is kosteloos. U betaalt GEEN reserveringskosten. Via de volgende link komt u bij MECC Hotel Service. Het staat u uiteraard vrij om zelfstandig een passend hotel te zoeken in de nabije omgeving.

Leveren van goederen
Indien u voorafgaand aan het congres goederen wilt laten leveren bij het MECC, dan kunt u gebruik maken van de webshop van MECC Exhibitor Services. U maakt dan gebruik van de services van CeVA. Wij informeren u zo spoedig mogelijk over de juist link naar de webshop. De gegevens van CEVA zijn als volgt:

CEVA Showfreight
+31 88 0283 117
mecc@cevalogistics.com

Laden en Lossen
De expositie vindt plaats in de Zuidhal van het MECC. Uw standplaats is aangegeven op de expositieplattegrond. Zie de online plattegrond via deze LINK. Het laden en lossen van goederen dient te gebeuren bij Poort 16 en 17 van de Zuidhal P7 (Forum 100, 6229 GV MAASTRICHT).

Het MECC zelf beschikt niet over steekwagens e.d. Wij adviseren u, indien nodig, deze zelf mee te nemen.

Opbouwtijden expositie
  • Dinsdag 2 april 2019: vanaf 08.00 uur tot 00.00 uur
  • Woensdag 3 april 2019: vanaf 07.00 uur tot 08.00 uur
Afbouwtijden expositie
  • Vrijdag 5 april 2019 vanaf 15.00 uur tot 00.00 uur (alleen mogelijk via Zuidhal i.v.m. sessies in het congrescentrum).
VJC Lounge + pakketten
De VJC Presentatielounges zijn voorzien van twee ‘zijwanden’ (hoogte 3,5 meter) voorzien van witte doeken. De mogelijkheid bestaat om op eigen kosten een op maat en door u gebrand doek in te hangen. U kunt doeken bestellen via MECC Exhibitor Services. De link naar de online pagina volgt zo spoedig mogelijk. Voor de open standruimte geldt een advieshoogte van 3,50 meter. Voor een prijsoverzicht, klik op deze LINK (betreft een indicatie van de prijzen van 2018, de prijzen van 2019 volgen spoedig).

Volledige richtlijnen voor de standbouw en de toegestane hoogte op de diverse posities vindt u in de Expositie Prospectus 2019 op de pagina documenten. U kunt de Expositie Prospectus 2018 inzien via deze LINK.

Activiteiten exposanten
Om de deelnemers goed te kunnen informeren over de verschillende activiteiten van de verschillende exposanten, willen we graag inventariseren wat er door de exposanten in de stand georganiseerd wordt. Daarnaast is de vereniging aan het onderzoeken hoe we een interactieve rondleiding vorm kunnen geven, zodat er gestimuleerde traffic ontstaat en alle exposanten van een maximale exposure kunnen genieten. 

We willen u vriendelijk verzoeken het formulier ‘activiteitenoverzicht expositie’ in te vullen en deze voor 1 maart 2018 aan ons te retourneren per mail via sponsoring@congresscompany.com. Het 'activiteitenoverzicht expositie' treft u aan op de 2 na laatste pagina van de Exposanten Prospectus. U kunt deze inzien via deze LINK.

Deelname Sociaal Programma
De feestavond op donderdagavond is NIET toegankelijk voor sponsoren.