DSMBS 2019 (SM)
 


DSMBS Congres 2019

Ook in 2019 organiseert de Dutch Society for Metabolic and Bariatric Surgery (DSMBS) weer het DSMBS Congres. Dé gelegenheid om in contact te komen met 120 metabole en bariatrische chirurgen. Dit jaar vindt het congres plaats op woensdag 3 april 2019 in Van der Valk te Veenendaal. 

Sponsormogelijkheden
Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden om tijdens het DSMBS Congres 2019 in contact te komen met uw doelgroep? Bekijk dan snel de sponsormogelijkheden middels deze LINK of klik op onderstaande button. Aangezien alleen beroepsbeoefenaren aanwezig zijn, is het mogelijk met een branded stand aanwezig te zijn. Tijdens de pauzes, lunch en borrel heeft u volop de gelegenheid uw doelgroep te aan te spreken.

Wij kijken er naar u tijdens het DSMBS Congres 2019 te ontmoeten!
 
   

Over DSMBS
De DSMBS is een werkgroep binnen de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde. Zij vertegenwoordigt de belangen van metabole en bariatrische chirurgen in Nederland. 

Tevens is de DSMBS samen met haar leden mede verantwoordelijk voor kwalitatief hoogwaardige patiëntenzorg, wetenschappelijk onderzoek, een goede uitkomstregistratie van onze behandelingen en een breed gedragen maatschappelijke acceptatie van de chirurgische behandeling van morbide obesitas en obesitas gerelateerde ziekten, zoals bijvoorbeeld type 2 diabetes mellitus, OSAS en refluxziekte. 

De DSMBS is een door IFSO (International Federation for the Surgery of Obesity and Metabolic Disorders) erkende organisatie en speelt ook binnen IFSO steeds meer een vooraanstaande rol in het verder verbeteren van de chirurgische behandelingen van morbide obesitas en het verkrijgen van nog meer wetenschappelijke onderbouwing hiervoor.