NVR Najaarsdagen 2018 (SM)
 

NVR Najaarsdagen 2018

Van woensdag 26 tot en met vrijdag 28 september 2018 staat Hotel en Congrescentrum Papendal te Arnhem in het teken van de NVR Najaarsdagen 2018. Op donderdag 27 en vrijdag 28 september bent u als industrie van harte uitgenodigd een bijdrage te leveren aan de NVR Najaarsdagen 2018. Het congres wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Reumatolgie (NVR).

Doelgroep
De NVR Najaarsdagen 2018 zijn voor u dé gelegenheid uw bedrijf, producten en/of diensten onder de aandacht te brengen bij ca. 350 (AIOS) reumatologen op donderdag 27 september. Op vrijdag 28 september sluiten naast 350 reumatologen ook nog ca. 100 health professionals aan. 

Aangezien ook niet-beroepsbeoefenaren aanwezig zijn, is het voor farmaceuten 
NIET toegestaan met een productstand te komen. 

Programma
Het programma kent ook dit jaar weer vele plenaire en parallel sessies in het kader van voordrachten en onderwijs. Ook staan poster- & CAT-sessies, werkgroepen, ALV's en prijsuitreikingen voor de beste voordracht en beste poster op het programma. 

Tijdens de koffie- en lunchpauzes is er voldoende gelegenheid om in gesprek te komen met de deelnemers. Daarnaast is de borrel op donderdag 27 september het uitgelezen moment om op informele wijze de deelnemers te spreken. De prijsuitreikingen vinden plaats in de stands van desbetreffende sponsoren tijdens de afsluitende borrel op vrijdag. Wij waarderen het enorm als alles stands tijdens de borrel op donderdag en vrijdag geopend blijven.

Voor het volledige programma, klik hier


Sponsormogelijkheden
Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden om tijdens de NVR Najaarsdagen 2018 in contact te komen met uw doelgroep? Bekijk dan snel de sponsormogelijkheden middels deze LINK of klik op onderstaande button. 

Wij kijken er naar u u tijdens de NVR Najaarsdagen 2018 te ontmoeten.