Intensivistendagen 2018 (SM)
 

Expositiemogelijkheden Intensivistendagen 2018

Reservering stand: voor het reserveren van een stand selecteert u in onderstaande plattegrond de stand naar keuze. U komt dan in de boekingsmodule. De grijze stands zijn nog beschikbaar.

Sponsormogelijkheden Intensivistendagen 2018

Reservering overige sponsormogelijkheden: Indien u een van de overige sponsormogelijkheden wenst te reserveren, dan klikt u hieronder op de button 'Boek hier'. U slaat hiermee de standkeuze over.

Boek hier!

NVIC Partnerpakketten

Reservering partnerpakketten (o.b.v. 6m2): voor het reserveren van een van de partnerpakketten selecteert u in onderstaande plattegrond de stand naar keuze voor tijdens de Intensivistendagen 2018. U komt dan in de boekingsmodule. De grijze stands zijn nog beschikbaar. Nadat wij uw boeking ontvangen hebben, nemen wij contact met u op om alle zaken inzake het partnerschap met u af te stemmen. Tevens zullen wij dan in overleg met u uw standlocatie voor tijdens het NVIC Najaarscongres met u doorspreken.

Voor een premium- of hoofdsponsorpakket, stellen wij graag een pakket op maat voor u samen. U kunt hiervoor telefonisch contact opnemen met Burnie Buijssen middels telefoonnummer 073 - 750 3512 of per mail via sponsoring@congresscompany.com.

Adverteren in NJCC

Adverteren: wenst u te adverteren in de NJCC, klik dan hier en u wordt doorgelinkt naar de advertentiewebsite. 

Plattegrond Intensivistendagen 2018 - klik op de stand van uw voorkeur om te boeken