Scientific Spring Meeting KNVM & NVMM 2017 (SM)
Informatie
Onderstaand vindt u de sponsormogelijkheden voor de Scientific Spring Meeting van de KNVM en NVMM 2017. In de online boekingsmodule ziet u een overzicht van de prijzen, na het selecteren van een stand en het invoeren van enkele gegevens worden deze zichtbaar. Klik HIER voor het selecteren van een stand of andere sponsormogelijkheid.

Iedere standruimte beschikt over één tafel, twee stoelen en één stroompunt tenzij anders aangegeven. Indien u andere wensen heeft, kunt u contact opnemen met de contactpersoon op de locatie. U vindt deze gegevens op de locatiegegevens pagina.
Hoofdsponsorschap - Max. 2 bedrijven €7.500,-

Voor de editie 2017 zijn twee hoofdsponsorpakketten beschikbaar. Een hoofdsponsorschap bestaat uit de volgende onderdelen:

* Een stand van 15 m2
* Een hospitality room voor 10 personen
* 5 personen standbemanning
* Vermelding als hoofdsponsor in het programma
* Vermelding als hoofdsponsor op de congreswebsite
* Insert van een brochure in de congrestas  

Standruimte €2.450,-

Naast de twee mogelijkheden tot hoofdsponsorschap zijn er 49 stands van 6m2 beschikbaar. Deze worden op basis van first come first serve gereserveerd.

Als standhouder heeft u recht om met twee personen aanwezig te zijn. Verder is uw deelname inclusief een tafel met twee stoelen en een stroompunt.

Lunchsymposium €4.950,-
Naast deelname als standhouder bieden we 1 bedrijf de exclusieve mogelijkheid om op de woensdag een lunchsymposium van 45 minuten te organiseren. Het staat de sponsor vrij de inhoud van dit symposium te bepalen.

Postersessie €2.450,-
Op de dinsdagavond is er van 20.30 uur tot 22.15 uur een aparte postersessie voor 400 deelnemers met 140 posterborden. U heeft de mogelijkheid om deze borden te voorzien van een sticker met daarop uw bedrijfslogo/-naam (1/2 A4 liggend). 

Social Media Reporter - Min. en max. 4 bedrijven €1.400,-
Gedurende de twee dagen loopt er een reporter rond die uit naam van maximaal 4 exposanten verslag uitbrengt op verschillende (sociale) media kanalen, zoals Twitter, LinkedIn, Facebook, Instagram. De foto’s, tweets, updates en filmpjes die gepost worden, zullen uiteraard gebrand zijn met uw product of bedrijfsnaam. Aan het einde van de twee congres-dagen krijgt iedere participerende exposant een mooi multi media verslag voor verder eigen gebruik. 

Overige sponsormogelijkheden:

* Logo vermelding op de congrestas - 800 stuks (op aanvraag)
* Logo vermelding op badgekoorden - 800 stuks (op aanvraag)
* Insert van een brochure/folder in congres - 800 stuks €1.000,-