NVLO Jaarcongres 2017 (SM)
 
Cultuur in de zorg
Zorgen om cultuur?

Organisatiecultuur is de verzameling van normen, waarden en gedragsuitingen die gedeeld worden door de leden van de organisatie. De cultuur kan zich uiten in diepgevoelde waarden. Sommige leden van de organisatie hebben door hun positie, kennis of uitstraling een grotere invloed op de cultuur dan anderen. Een cultuur die eenmaal gevestigd is, kan zo sterk zijn dat nieuwe leden in de organisatie zich de daar bijbehorende gedragingen, houding en normen snel eigen maken.

Met dit congres hoopt de NVLO de leidinggevenden inzicht te geven in hun eigen rol bij de instandhouding van deze cultuur. Middels verschillende presentaties en workshops worden de leidinggevenden geleerd op welke manier de eigen cultuur effectief gebruikt kan worden bij de gewenste veranderingen.

Ook dit jaar staat er weer een programma met fantastische sprekers en natuurlijk mag het stukje humor (Peter Heerschop) niet ontbreken. Het programma kunt u inzien middels deze LINK. Het congres biedt, zoals u gewend bent, voldoende mogelijkheden om met uw doelgroep in contact te treden. Deze website geeft u alle benodigde informatie én uiteraard de mogelijkheid om deelname te reserveren. 

Namens het bestuur graag tot ziens op 28 en 29 september 2017.