Chirurgendagen 2018 (SM)
 
SPONSORMOGELIJKHEDEN

Hieronder hebben we de verschillende expositie- en sponsormogelijkheden om tijdens de Chirurgendagen 2018 uw bedrijf en/of product onder de aandacht te brengen op een rijtje gezet.

De Nederlandse Vereniging voor Heelkunde biedt u verschillende mogelijkheden om in contact te komen met de doelgroep tijdens de Chirurgendagen en de Najaarsdag. Dat varieert tot het afnemen van standruimte tot het organiseren van een workshop en/of satellietsymposium. Om uw partnership met de NVvH kracht bij te zetten en verder te kunnen uitbouwen biedt de NVvH een incentive aan die bedrijven die zich zowel voor de Chirurgendagen als voor de Najaarsdag als Premium en/of Main Partner committeren door middel van één contract.

Deze incentives zijn als volgt:
  • Indien u zich als organisatie zowel voor de Chirurgendagen als voor de Najaarsdag voor meer dan € 30.000,- committeert, biedt de NVvH u een gratis “Meet the Expert” sessie aan op de Domus Medica of de mogelijkheid tijdens de Najaarsdag 2018 een spreker voor één van de parallelsessies aan te leveren.
  • Indien u zich als organisatie zowel voor de Chirurgendagen als voor de Najaarsdag voor meer dan € 20.000,- committeert, biedt de NVvH u tijdens de Najaarsdag 2018 een 5-tal A0 posterlocaties aan in CineMec Ede.
De ‘Meet the Expert’ is een exclusieve gelegenheid om 1 op 1 met een autoriteit binnen het vak in gesprek te gaan.
Het aanleveren van een spreker voor een parallelsessie (bijvoorbeeld iemand van uw R&D-afdeling) biedt de gelegenheid om als één van de sprekers van een mini-symposium een vakinhoudelijke voordracht te houden en/of met hun en de zaal in gesprek te gaan.