Praktische informatie

 


 

Geen standbouw?

Op veler verzoek vindt er dit jaar geen standbouw plaats, maar is er gekozen voor een uniforme uitstraling op de beursvloer. Wij zorgen dat uw bedrijf duidelijk zichtbaar is voor de deelnemers door middel van banners. Dat scheelt u weer investeringskosten. U kunt het verschil maken door extra exposuremogelijkheden te boeken en meer personeel te registreren. 

 
 
 

 

Banners

Wij zorgen voor de productie, u bepaalt wat er op de banners komt te staan. Graag ontvangen wij na het boeken de juiste afbeelding. Deze dient in de volgende specificaties aangeleverd te worden:

  • 1500mm breed
  • 3000mm hoog
  • Aanbevolen DPI: 300
  • Minimale DPI: 150

U vindt de link om uw afbeelding te uploaden in uw bevestigingsmail.

CGR-regelgeving

De deelnemers van de NVR Najaarsdagen zijn een gemengde groep van beroepsbeoefenaren en niet-beroepsbeoefenaren. Het is daarom ook alleen toegestaan om corparate branding (dus geen productinformatie) op de banners af te beelden. Op de badges van de deelnemers staat de functie vermeld, zodat u met de juiste personen een gesprek kan aanknopen over uw producten. 

Sponsorinkomsten worden enkel gebruikt ten behoeve van organisatorische kosten van het congres en het wetenschappelijke programma. Eventuele baten door registratieinkomsten worden gebruikt door het NVR voor wetenschappelijke en educatieve programma's en voor het volgende NVR congres. Tijdens dit congres handelen wij conform AVG- en CGR-richtlijnen- en regelgeving. 

 

 

Voor meer informatie, neem contact op met sponsoring@congresscompany.com

of met 088 730 3510

 

 

 

 

Social Media


Contact


Congressecretariaat Congress Company
Tel:
088 - 730 3510
E-mail: sponsoring@congresscompany.com