Chirurgendagen 2019 (SM)
 

CHIRURGENDAGEN 2019

Ook in 2019 zijn de Chirurgendagen en de Najaarsdag dé belangrijkste ontmoetingsmomenten van chirurgisch Nederland.

Op 16 en 17 mei staat NH Koningshof Veldhoven in het teken van de Chirurgendagen 2019. Vo
or u dé gelegenheid om uw bedrijf en uw producten onder de aandacht te brengen van ca. 1400 chirurgen!

De Najaarsdag vindt plaats op 22 november 2019 wederom in CineMec Ede, aangezien deze locatie zo positief ervaren is door de deelnemers.

In 2019 staan de chirurgendagen en de najaarsdag in het teken van ECHT Heelkunde. ECHT Heelkunde is voor en gaat over ECHTE chirurgen.

Als ECHTE chirurgen staan ons uitdagingen en kansen te wachten vanuit het hoofdlijnenakkoord en de maatschappelijke vraagstukken. Deze zullen implicaties hebben voor de heelkundige praktijk van alle chirurgen in Nederland. ECHT Heelkunde betekent dat chirurgen hierin de regie nemen, zoals ECHTE chirurgen in de complexe patiëntenzorg gewend zijn.

Wij als ECHTE chirurgen krijgen te maken met vragen rondom zinnige, betaalbare en passende zorg. In tijden van vergrijzing staan we voor levenseinde vragen in de heelkundige zorg. Hoe ver gaan we bij de behandeling van de oudere patiënt? Welke behandeling is gepast en betaalbaar? Wat is ethisch?

ECHT Heelkunde betekent dat we als professionals oog blijven houden voor de algemene heelkunde en daadwerkelijk onze verantwoordelijkheid hierin nemen. Hoe zorgen we dat we een brede heelkundige basis verwerven en behouden? Aan de andere kant verlangen patiënten van ons dat we juist specialistische kennis hebben op ons vakgebied.

ECHT Heelkunde en veilige zorg betekent ook dat we als ECHTE chirurgen ECHT fit zijn. Fit om het prachtige vak van een ECHTE chirurg uit te kunnen voeren. Veilige zorg betekent dat we zorgen dat onze collegae fit zijn en dat we een veilig werkklimaat ondersteunen voor jong en oud, man of vrouw.

ECHT Heelkunde gaat over nieuwe ontwikkelingen, innovatie en de mogelijkheden rondom ‘ big data’. Duurzaamheid is een belangrijk thema voor de korte termijn en lange termijn, ook in de zorg. Het is een belangrijk thema voor iedereen en de volgende generatie (chirurgen). Kortom, genoeg uitdagingen in ECHT Heelkunde - ANNO 2024 voor ECHT chirurgen.

Meer informatie over het programma van de Chirurgendagen is te vinden op 
www.chirurgendagen.nl


Sponsormogelijkheden
Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden om tijdens de Chirurgendagen 2019 in contact te komen met uw doelgroep? Bekijk dan snel de sponsormogelijkheden middels deze LINK. 

Wij ontmoeten u graag op de Chirurgendagen 2019!

Jennifer Schreinemaker, voorzitter congrescommissie
Micky Cohen de Lara, directeur NVvH
Burnie Buijssen, senior account manager Congress Company