Nederlandse Ziekenhuisfarmaciedagen 2018 (SM)
 

Nederlandse Ziekenhuisfarmaciedagen 2018

Op donderdag 8 en vrijdag 9 november 2018 staat Hotel en Congrescentrum Papendal te Arnhem in het teken van de Nederlandse Ziekenhuisfarmaciedagen. Het congres wordt georganiseerd door de Nederlandse Vereniging voor Ziekenhuis Apothekers (NVZA).

Doelgroep
De Nederlandse Ziekenhuisfarmaciedagen 2018 zijn voor u dé gelegenheid uw bedrijf, producten en/of diensten onder de aandacht te brengen bij ca. 250 ziekenhuisapothekers (al dan niet in opleiding) en poliklinische apothekers. 

Met uitzondering van de sprekers en organisatie, zijn de deelnemers beroepsbeoefenaren. Het is toegestaan met een productstand te komen. 

Thema en programma
'Leiderschap in beweging' is het thema van de Nederlandse Ziekenhuisfarmaciedagen 2018. Het programma kent ook dit jaar weer vele plenaire en parallelsessies. Tijdens de koffie -en lunchpauze is er voldoende gelegenheid om in gesprek te komen met de deelnemers. 

Voor het volledige programma, klik hier

Sponsormogelijkheden
Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden om tijdens de Nederlandse Ziekenhuisfarmaciedagen 2018 in contact te komen met uw doelgroep? Bekijk dan snel de sponsormogelijkheden middels deze LINK of klik op onderstaande button. 

Wij kijken er naar u u tijdens de Nederlandse Ziekenhuisfarmaciedagen 2018 te ontmoeten.