



## AGENDA - SafeShore - ALFA Common dissemination event

4<sup>th</sup> December 2018, Brussels (Belgium)

4 <sup>th</sup> December 2018 Dissemination Event			
From To	Topic	Speaker	
9:45 – 10:15	Welcome & Agenda General organisational information	ALFA	20 min
10:15 – 11:00	Keynote speech	Paolo Salieri (PO Safeshore)	40 min
11:00 - 12:30	End-users sessions  Needs of the end-users with respect to the systems of:  • Session 1: Border Surveillance (GNR)	George Gil Geert Smet	90 min
	<ul> <li>Session 2: Police (Belgian Local Police)</li> <li>Session 3: Security (Serviciul de Protectie si Paza)</li> </ul>	Marian Buric	
12:30-14:00	Lunch		1 h
14:00 – 14:40	ALFA Technical Presentation: Overview Project + Demonstration	Rob van Heijster & Jos van der velde (TNO)	45 min
14:45 – 15:30	SafeShore Technical Presentation: Overview Project + Demonstration	Geert De Cubber	45 min
15:30 - 16:00	Coffee Break		30 min
16:00 – 16:20	Marisa project	Francesco Cazzato / Giuseppe Vella	20 min
	Notice of the Constant (00 miles are all lines and all are all and the constant are all are al		
16:20 – 17:10	<ul> <li>Networking Session (30 min panel discussion + 20 min interaction with the attendants)</li> <li>Topics suggested for discussion:         <ul> <li>Appreciation for the achievements by end-users</li> <li>What is the synergy between the presented projects?</li> <li>What are the next steps in the development of the mentioned projects?</li> <li>How can we bring the presented projects to operational deployment?</li> <li>What requirements do end-users need to purchase these systems?</li> </ul> </li> </ul>	Chair: Joerg Schoebel End Users and Technical Overview Speakers	50 min
16:20 – 17:10 17:10 – 17:30	<ul> <li>interaction with the attendants)</li> <li>Topics suggested for discussion: <ul> <li>Appreciation for the achievements by end-users</li> <li>What is the synergy between the presented projects?</li> <li>What are the next steps in the development of the mentioned projects?</li> <li>How can we bring the presented projects to operational deployment?</li> <li>What requirements do end-users need to purchase</li> </ul> </li> </ul>	Schoebel  End Users and Technical Overview	50 min 20 min
	<ul> <li>interaction with the attendants)</li> <li>Topics suggested for discussion: <ul> <li>Appreciation for the achievements by end-users</li> <li>What is the synergy between the presented projects?</li> <li>What are the next steps in the development of the mentioned projects?</li> <li>How can we bring the presented projects to operational deployment?</li> <li>What requirements do end-users need to purchase these systems?</li> </ul> </li> </ul>	Schoebel  End Users and Technical Overview	