LVO Congres 2016
 
 
Welkomstwoord van de voorzitter

Het doet mij genoegen u te informeren over het 30e LVO Congres, een jubileum!

Het congresthema is:

‘Young Professionals’

Al meer dan dertig jaar zet de beroepsvereniging zich in om een innovatief en leerzaam congres neer te zetten voor de operatieassistent.

Het thema voor het komende congres toont aan dat de LVO zich zowel richt op de reeds lang gediplomeerden, maar zeker ook op degenen die nog onlangs de opleiding hebben voltooid.

Deze Young professionals betekenen de toekomst, en daarom zijn zij al in het voorbereidingstraject van het congres betrokken, zij maken deel uit van de congrescommissie van de LVO.

Om de reikwijdte aanmerkelijk te verbreden, hebben we partnerorganisaties bereid gevonden om inhoudelijk te participeren binnen het LVO congres. Zowel de NVLO (Nederlandse Vereniging van Leidinggevenden OK), als de NVT (Nederlandse Vereniging voor Traumachirurgie) organiseren parallelsessies, waardoor het kwalitatieve karakter substantieel wordt verhoogd. Met andere partners wordt nog gepraat, waardoor het aanbod nog verhoogd zal worden.

Ook zal er de kans geboden worden om workshops en innovation rooms te kunnen bezoeken, als vanouds draagt het bedrijfsleven in belangrijke mate bij tot het welslagen van het congres.

Het bestuur en de commissies van de LVO hebben er het volste vertrouwen in dat u en uw medewerkers in 2016 een congres zullen bezoeken wat aan ieders verwachting zal voldoen. Wij verwelkomen u graag op de jubileum editie van het LVO Congres op 18 en 19 februari 2016 te Ede!

Op deze website treft u alle belangrijke informatie over het congres en klikt u handig door (in het linkermenu) om direct door te gaan naar de inschrijfpagina!

Neemt u bij vragen gerust contact op met het Congressecretariaat van Congress Company (via E: info@congresscompany.com / T: 073 700 3500).

Met vriendelijke groet,

Namens het LVO bestuur,

Monique de Kort
Voorzitter Congrescommissie