Power To Do More - Czech Republic
 
Je nám potěšením vás přivítat na konferenci
 „The Power To Do More"

„Cílem technologií bylo vždy aktivovat lidský potenciál.“
Michael Dell, CEO společnosti Dell

Jedním z hlavních cílů společnosti Dell, je nabízet svým zákazníkům praktická koncová řešení. Právě z tohoto důvodu jsme na tuto vyjímečnou konferenci pozvali špičkové IT odborníky, aby se společně s vámi podělili o své zkušenosti a diskutovali s vámi v rámci zajímavých přednášek a prezentací. Konference „The Power To Do More“ je jedinečná příležitost, kde můžete získat informace přímo od IT odborníků a dotknout se společně s nimi problematiky, která má v současnosti na vaši firmu zásadní dopad. Současně se dozvíte, jak vám může technologie pomoci získat náskok před konkurencí.


Naučte se ovládat svoji infrastrukturu informačních technologií na tomto trhu, který prochází překotným rozvojem. Zjistěte, co vám může společnost Dell společně s partnery nabídnout, abyste tyto výzvy dokázali snadněji zvládnout.


Pokud se zúčastníte konference „The Power To Do More“, získáte možnost:
  • zapojit se do přednášek, samostatných technických diskuzí s živými ukázkami a interaktivní expozice,
  • poslechnout si oznámení nejdůležitějších zpráv,
  • získat další informace o virtualizaci klientských zařízení a o tom, jak využívat výhod klientských cloudů, umožnit mobilitu pracovníků a zvýšit produktivitu a o dalších aktuálních tématech, které vám umožní udělat více práce a vynaložit na to méně prostředků,
  • objevit nejnovější technologická řešení a nové akvizice společnosti Dell,
  • setkat se s místními i mezinárodními odborníky, partnery a kolegy ve stejném oboru ze společnosti Dell.
Zaregistrujte se již dnes
 
Těšíme se na brzké shledání.

Jiří Kysela
Generální ředitel